Wysyłka w 24h
Sprawdź dostępność w sklepach
Produkt z certyfikatem ekologicznym. Znak HiPP BIO to gwarancja najwyższej jakości ekologicznej - jeszcze wyższej niż wymagana przepisami prawa. Bez dodatku cukru - zawiera naturalnie występujące cukry. Zgodnie z przepisami prawa bez substancji konserwujących i barwników
Składniki: jabłka* 100%
*z rolnictwa ekologicznego
100 g | |
---|---|
wartość energetyczna kJ/kcal | 211/50 |
tłuszcz | 0,1 g |
- w tym kwasy nasycone | 0,0 g |
węglowodany | 11,2 g |
- w tym cukry | 10,7 g |
białko | 0,2 g |
sól* | <0,05 g |
sód | <0,02 g |
*zawartość soli wynika wyłącznie z obecności naturalnie występującego sodu |
na 100g | |||
---|---|---|---|
Wartość energetyczna (kJ) | 211 | ||
Wartość energetyczna (kcal) | 50 | ||
Tłuszcz (g) | 0.1 | ||
w tym kwasy tłuszczowe nasycone (g) | 0 | ||
Węglowodany (g) | 11.2 | ||
w tym cukry (g) | 10.7 | ||
Białko (g) | 0.2 | ||
Sól (g) | 0.05 | ||
Sód (g) | 0.02 |
Przygotowanie i stosowanie
Sposób użycia: Idealne jako pierwsze owoce w diecie dziecka, po etapie wprowadzenia warzyw. Potrzebną porcję przełóż do miseczki. Pozostałą zawartość słoiczka zamknij, wstaw do lodówki i zużyj w ciągu 3 dni. Używaj plastikowej łyżeczki.
Ostrzeżenia dotyczące bezpieczeństwa:
Przed użyciem upewnij się, że słoiczek nie został naruszony. Nie używaj, jeśli środek wieczka się ugina. Bezpieczne zamknięcie próżniowe - klika przy pierwszym otwarciu.
Przechowywanie:
Przechowywać w temperaturze otoczenia.
Producent:
HiPP Polska Sp. z o.o.
ul. Puławska 303
02-785 Warszawa