Wa:Żywo Dynia z Lubczykiem, 180 g

pasta warzywna

Produkt niedostępny online
PayPo Kup teraz, zapłać za 30 dni

Wysyłka w 24h

Sprawdź dostępność w sklepach

3,88 zł / 100 g
Wa:Żywo Dynia z Lubczykiem, 180 g Wa:Żywo Dynia z Lubczykiem, 180 g
Powiadom mnie, kiedy artykuł będzie dostępny
Powiadom o dostępności
Z tych danych skorzystamy tylko raz do wysłania powiadomienia, kiedy produkt wróci do oferty.
Produkt niedostępny online
PayPo Kup teraz, zapłać za 30 dni

Sprawdź dostępność w sklepach

Dodaj do ulubionych

Opis produktu

Wa:Żywo Dynia z Lubczykiem - pasta warzywna

Przepyszna pasta warzywna stworzona z najwyższej jakości składników, pochodzących od polskich dostawców. Przepyszny smak dyni wzbogacony charakterystycznym lubczykiem nada charakter każdej potrawie. Nasza pasta jest idealnym składnikiem wytrawnych kanapek i przekąsek. Pozbawiona sztucznych dodatków doskonale uzupełni dietę w cenne wartości odżywcze.

Składniki: dynia 32%, fasola biała, olej rzepakowy, seler, pestki dyni 2,5%, nasiona słonecznika, koncentrat soku z cytryny, woda, koncentrat soku jabłkowego, sól, cebula suszona, przyprawy, suszony lubczyk 0,3%

Alergeny:
Zawiera: seler. Może zawierać: gorczycę.

Wartość odżywcza w 100 g produktu:

Wartość energetyczna (kJ/kcal): 

1037/248

Tłuszcz (g):              

21,1

w tym kwasy nasycone (g):

0,5

Węglowodany (g):

9,9

w tym cukry (g):

1,9

Błonnik (g):

2,6

Białko (g):

4,6

Sól (g):

1,03

Propozycja podania:
Pasta jest idealnym składnikiem wytrawnych kanapek i przekąsek. Można spożywać samodzielnie.

​Data minimalnej trwałości i warunki przechowywania:
12 miesięcy od daty produkcji.

Przechowywać w oryginalnym opakowaniu, w temperaturze otoczenia. Opakowanie musi być szczelne i nieuszkodzone. Po otwarciu przechowywać w lodówce i spożyć w ciągu 48h.

Wyprodukowano w Polsce.

Dodatkowe informacje

Kategoria
Marka
Marka Zdrowe Pola
  • Wygodny odbiór w sklepie
  • Darmowa Dostawa już od 199zł
  • Bezpieczne płatności online
  • 14 dni na zwrot

Opinie klientów

Produkt nie ma jeszcze opinii.